Intalniri de lucru

 

Intalniri revizuire structurala - "Structura departamentelor IT de la nivelul administratiei publice locale"

 

In cadrul intalnirilor de lucru s-a realizat o analiza privind situatia din administratia publica, prin raportare la tematica revizuirii structurale vizate. De asemenea, s-au propus solutii de imbunatatire a starii de fapt identificate, s-au discutat principalele concluzii si s-a elaborat propunerea de revizuire structurala pentru aceasta tematica. La intalnirile pentru aceasta revizuire structurala au participat persoane care gestioneaza componenta de IT in cadrul unor institutii publice, persoane cu experienta in lucrul cu institutiile publice pe zone de securitate retele si sisteme de operare de tip server si membri ai echipei de management si implementare a proiectului.

 

Prima intalnire de revizuire structurala – Snagov

 

Intalnirea de lucru a avut loc in perioada 28-29 martie 2015, in comuna Snagov, judetul Ilfov. In cadrul intalnirii au fost abordate subiecte privind nivelul securitatii cibernetice in Romania, impactul amenintarii cibernetice asupra securitatii, atat pe plan national, cat si international etc.

 

Cea de-a doua intalnire de revizuire structurala – Snagov

 

Intalnirea de lucru a avut loc in perioada 04-05 aprilie 2015, in comuna Snagov, judetul Ilfov. In cadrul intalnirii au fost dezbatute subiecte precum securitatea cibernetica in e-Administratie, structura departamentelor IT de la nivelul administratiei publice, sistemele de operare si aplicatiile utilizate la nivel institutional, precum si alte teme care vizeaza componenta IT a institutiilor publice.

 

Cea de-a treia intalnire de revizuire structurala – Poiana Brasov

 

Intalnirea de lucru a avut loc in perioada 18-19 aprilie 2015, in Poiana Brasov. In cadrul intalnirii s-au formulat concluziile ce au rezultat in urma intalnirilor anterioare, s-a evaluat si validat propunerea finala de revizuire structurala.

 

Find us on Facebook

 
 

Calendar

Iulie 2021
Lun Mar Mie Joi Vin Sâm Dum

Intalnire de lucru

Eveniment de promovare

Sesiune de instruire

Focus grup

Vizite de studiu

Mai multe evenimente

Link-uri utile

 

Newsletter