Intalniri de lucru

 

Intalniri revizuire structurala - "Interoperabilitatea sistemelor informatice existente la nivelul administratiei publice centrale si locale"

 

In cadrul intalnirilor de lucru s-a realizat o analiza privind situatia din administratia publica, prin raportare la tematica revizuirii structurale vizate. De asemenea, s-au propus solutii de imbunatatire a starii de fapt identificate, s-au discutat principalele concluzii si s-a elaborat propunerea de revizuire structurala pentru aceasta tematica. La intalnirile pentru aceasta revizuire structurala au participat angajati din cadrul unor organizatii publice cu experienta in dezvoltarea, utilizarea de servicii electronice sau elaborarea de specificatii pentru platforme online si membri ai echipei de management si implementare a proiectului.

 

Prima intalnire de revizuire structurala – Snagov

 

Intalnirea de lucru a avut loc in perioada 21-22 martie 2015, in comuna Snagov, judetul Ilfov. In cadrul intalnirii au fost dezbatute subiecte privind: situatia actuala din administratia publica din perspectiva gradului de interconectare a bazelor de date, cazuri internationale de bune practici, rapoarte de analiza care sa evidentieze fluxurile informationale etc.

 

Cea de-a doua intalnire de revizuire structurala – Snagov

 

Intalnirea de lucru a avut loc in perioada 28-29 martie 2015, in comuna Snagov, judetul Ilfov. In cadrul intalnirii au fost abordate subiecte privind: situatia actuala din administratia publica din perspectiva gradului de interconectare a bazelor de date, cazuri internationale de bune practici, rapoarte de analiza care sa evidentieze fluxurile informationale etc.

 

Cea de-a treia intalnire de revizuire structurala – Poiana Brasov

 

Intalnirea de lucru a avut loc in perioada 18-19 aprilie 2015, in Poiana Brasov. In cadrul intalnirii au fost dezbatute teme precum: surse primare de nomenclatoare nationale, fluxuri pentru evenimente de viata, bune practici si standarde in domeniul interoperabilitatii la nivel international, semnatura electronica.

 

Find us on Facebook

 
 

Calendar

Mai 2020
Lun Mar Mie Joi Vin Sâm Dum

Intalnire de lucru

Eveniment de promovare

Sesiune de instruire

Focus grup

Vizite de studiu

Mai multe evenimente

Link-uri utile

 

Newsletter