Intalniri de lucru

 

Intalniri revizuire structurala - "Prezenta web a institutiilor din administratia publica locala si centrala"

 

In cadrul intalnirilor de lucru s-a realizat o analiza privind situatia din administratia publica, prin raportare la tematica revizuirii structurale vizate. De asemenea, s-au propus solutii de imbunatatire a starii de fapt identificate, s-au discutat principalele concluzii si s-a elaborat propunerea de revizuire structurala pentru aceasta tematica. La intalnirile pentru aceasta revizuire structurala au participat persoane cu experienta in utilizarea instrumentelor specifice activitatilor de publicare web, precum si membrii echipei de implementare.

 

Prima intalnire de revizuire structurala – Snagov

 

Intalnirea de lucru a avut loc in perioada 07-08 martie 2015, in comuna Snagov, judetul Ilfov. Printre temele care au fost abordate in cadrul intalnirii se numara impactul prezentei web a institutiilor publice asupra dialogului cu cetatenii, elementele de design, structura si functionalitate ale platformelor web ale institutiilor publice. 

 

Cea de-a doua intalnire de revizuire structurala – Snagov

 

Intalnirea de lucru a avut loc in perioada 21-22 martie 2015, in comuna Snagov, judetul Ilfov. In cadrul intalnirii au fost abordate subiecte precum: prezenta institutionala pe retelele sociale, utilizarea aplicatiilor si platformelor web pentru dezvoltarea interactiunii institutiilor publice cu diferite categorii de public etc.

 

Cea de-a treia intalnire de revizuire structurala – Poiana Brasov

 

Intalnirea de lucru a avut loc in perioada 18-19 aprilie 2015, in Poiana Brasov. In cadrul intalnirii au fost discutate subiecte precum: strategii institutionale de guvernare digitala, integrarea retelelor sociale in prezenta web a institutiilor publice, definirea unei structuri unitare a prezentei web a administratiei publice.

 

Find us on Facebook

 
 

Calendar

Iulie 2021
Lun Mar Mie Joi Vin Sâm Dum

Intalnire de lucru

Eveniment de promovare

Sesiune de instruire

Focus grup

Vizite de studiu

Mai multe evenimente

Link-uri utile

 

Newsletter